NEW
Monday, 28 August 2017 11:26

Elo - ToU 3-4

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Eilinen ilta-aurinko oli houkutellut mukavasti yli 100 katsojaa seuraamaan Nelosen jännitysnäytelmää. Makkarakioski täytti katsojien mahat ja ottelu tarjosi katsojille hyvää viihdettä. Maaleja nähtiin paljon ja jännitys säilyi aivan ottelun loppuun asti.

Elo pelasi eilen hyvin. Pallo liikkui hyvin pelaajalta toiselle ja maalejakin nähtiin. Pisteitä oli tarjolla, mutta Toivala oli hieman terävämpi maalipaikoilla ja käänsi ottelun aivan viimeisillä hetkillä itselleen.

Ottelu lähti käyntiin vauhdikkaasti. Molemmat joukkueet yrittivät saada keskikentän haltuunsa ja lopulta Elo väänsi keskikentän herruuden itselleen ja alkoi rakentamaan tilanteita Toivalan päätyä kohden. Tästä huolimatta maalinteon aloitti kuitenkin Toivala. Pitkääkin pidempi rajaheitto pääsi yllättämään Elon ja pallo löytyi noin vartin pelin jälkeen ensimmäisen kerran Elon maalista.

Elo jatkoi omaa peliään ja lopulta Elon pelaajavalmentaja Tero Taipaleen ensimmäinen maali punapaidoissa näki päivänvalonsa. Aki Lappalaisen mainio kulmapotku leijaili kohti takatolppaa, josta ketterä Taipale puski ottelun tasoihin.

Peli jatkui vauhdikkaasti ja maaleja ropisi molempiin päihin. Aluksi Toivala siirtyi 2-1 johtoon, kun Elon entinen kapteeni Toni Pasanen esitteli pääpelitaitojaan. Seuraavaksi Anssi Jokela avasi maalitilinsä ja tasoitti pelin 2-2. Eemeli Vähäsöyringin erinomainen puolenvaihto napsahti vapaana olevalle Jokelalle. Pallo haltuun ja puolustajasta ohi. Muutama askel sivulle ja maailmanluokan veto etukulmaan.

Elo siirtyi vielä johtoon ensimmäisen puoliskon loppuhetkillä. Aki Lappalainen lanattiin pitkän nousunsa jälkeen rangaistusalueen sisällä ja pallo pilkulle. Lappalainen asettui pallon taakse ja ampui pallon vuorenvarmasti maaliin.

Toisella puoliskolla maalitehtailu hieman rauhottui ja peli jatkui tasaisissa merkeissä. Pelin edetessä pelinhallinta alkoi kuitenkin siirtymään enemmän Toivalalle ja sinipaidat alkoivat saamaan enemmän painetta ja tilanteita Elon päätyyn. Lopulta viimeisen kympin aikana yksi tilanteista tuotti rangaistuspotkun ja peli oli tasan 3-3.

Peli ei loppunut tähän vaan taistelu voitosta jatkui kiivaana. Tero Taipaleen loistavat keskityspallot toivat Elolle vielä hyviä tilanteita, mutta ne eivät tuoneet Elolle toivottua lopputulosta. Ensiksi Taipaleen mainio kierteinen vapaapotku löysi takatolpalta Iivo Koskisen, josta Koskinen pommitti pallon voimalla verkon perukoille. Riemua ei kuitenkaan kestänyt kauaa. Linjatuomarin lippu oli pystyssä ja maali hylättiin. Koskinen oli kuulemma kerennyt hiipimään paitsion puolelle. Peliä jatkettiin ja Taipaleen seuraava keskityspallo löysi Juho Kylliäisen vitosen viivalta, mutta Kylliäisen pusku leijaili yli maalin.

Ottelu näytti jo päättyvän tasan, mutta pelin loppuhetkillä Toivala onnistui vielä loihtimaan pitkän sivurajan päätteeksi voittomaalin. Elon maalilla pelannut Olli Närhi taklattiin pallosta pois ja sinipaidat runnoivat pallon maaliin lisäajan lisäajalla. Peli päättyikin melkein heti tähän ja pisteet matkasivat Toivalaan.

Pelin jälkeen tähtiä jaettiin seuraavasti
3 tähteä Anssi Jokela
2 tähteä Tero Taipale
1 tähti Aki Lappalainen

Seuraavaksi Elo matkustaa kohti Joensuuta, jossa Elo kohtaa tiistaina 25.7. JIPPO/2:n.

Read 14676 times