NEW
Monday, 28 August 2017 11:25

Elo - PAVE 2-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Itkonniemellä nähtiin eilen tasaista vääntöä Elon ja Iisalmen PAVEn välillä. Kumpikaan joukkue ei juhlinut maalipaikoilla ja lopulta mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen päädyttiin pistejakoon. Tarjolla olisi ollut kolmekin pistettä, mutta tällä kertaa oli tyytyminen vain yhteen pisteeseen.

Elo hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia ja piti PAVEn poissa maalintekosektorilta. PAVE pääsi kuitenkin yllättämään punapaidat voittamalla pitkän maalipotkunsa ja päästen laidasta läpi. Voimakas pommi etutolpan kautta maaliin ja PAVE siirtyi ottelussa 1-0 johtoon.

Elolla oli omat tonttinsa rikkoa kuparinen. Yksi hyvistä paikoista kehkeytyi Joni Parkkilan päästessä laidasta läpi. Parkkila tarjoili mainion maalipaikan Joni Venäläiselle, jonka laukauksen tielle ennättivät kuitenkin PAVEn puolustaja ja maalivahti. Monta vaarallista paikkaa syntyi myös kulmapotkuista ja niiden jälkitilanteista, mutta pallo ei vain eksynyt maaliin asti.

Ensimmäisen puoliskon aikana Elolle tarjottiin jopa rankkarinkin mahdollisuutta, mutta tuomari oli asiasta eri mieltä. Muutama minuutti edellisestä ja Elon boksin sisällä tapahtui vastaavanlainen tilanne ja pallo pilkulle. PAVEn rangaistuspotku ei kuitenkaan aiheuttanut harmaita hiuksia Elon maalilla pelanneelle Olli Närhelle. Närhi koppasi pallon kylmänviileästi ja tauolle marssittiin PAVEn 1-0 johdossa.

Elo lähti toiselle puoliskolle hyökkäävämmällä ryhmityksellä ja se tuotti tulosta melkein heti. Pallo saatiin pysymään PAVEn kenttäpuoliskolla eikä PAVE meinanut pysyä Elon vauhdissa mukana. PAVE oli pakotettu rikkomaan ja Elo sai vapaapotkun hyvältä tontilta. Joni Kröger tälläsi pallon 17 metristä muurimiesten väistäessä vasempaan ylänurkkaan. Peli oli tasan ja Elo palasi takaisin normaaliin ryhmitykseensä.

Peli jatkui Elon komennossa ja lopulta Elo sai loihdittua vapauttavan johtomaalin. Tomi Rönkkö lähetti puolesta kentästä pitkän ja korkean ristipallon lähes päätyrajan tuntumaan, josta Joni Venäläinen jatkoi pallon päällään kohti rangaistuspistettä. Joni Parkkila kirmasi paikalle ja napautti pallon voimalla verkon perukoille. Hienon kuvion päätteeksi kaunis johtomaali!

Peli ei kuitenkaan vielä loppunut tähän. PAVE loi painetta punaisten päätyyn ja pelin melko loppuhetkillä PAVE hämmensi Elon puolustusta pitkillä rajaheitollaan. Keltapaitojen tylysti repiessä Elon maalilla pelanneen Olli Närhen pois korkeasta pallosta pallo pomppi käsittämättömästi maaliin ja peli oli jälleen tasan.

Pelin aivan loppuhetkillä Elo haki vielä voittomaalia ja saikin hyviä syöttöruletteja ja pieniä hämmennyksiä aikaiseksi PAVEn kenttäpuoliskolla, mutta enempää maaleja ei pelissä nähty. Näin ollen ottelussa päädyttiin pistejakoon.

Tähtiä jaettiin seuraavasti
3 tähteä Aki Lappalainen
2 tähteä Joni Kröger
1 tähti Joni Parkkila


Seuraavaksi Elon kiireinen otteluviikko saa jatkoa sunnuntaina Vesileppiksessä. Siellä Elo kohtaa Zenitin U21-joukkueen harjoitusottelun merkeissä. Sarjapeleistä on nyt parin viikon tauko. Sarja jatkuu torstaina 20.7. klo 19:45 Itkonniemellä, jolloin Elo saa vieraakseen Toivalan Urheilijat.

Read 14972 times