NEW
Saturday, 15 October 2016 14:15

Elo - LiPa 0-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Elo pelasi eilen Jalkapallon EM-Kisojen huuman keskellä kauden ensimmäisen paikalliskamppailun Liitosalueen Palloa vastaan. EM-kisoista huolimatta aurinkoinen keli oli houkutellut katsojia paikan päälle seuraamaan mielenkiintoista derbyä.

Peli lähti vauhdikkaasti käyntiin ja alkuminuuttien aikana peliä ravattiin päästä päähän. Ensimmäisen puoliskon aikana LiPa loi hiukan enemmän maalintekopaikkoja, mutta paremmille paikoille pääsi kuitenkin Elo. Ruuti oli tänään kuitenkin märkää ja maalit jäivät odottamaan seuraavia otteluita.

Kärkipelaajien lisäksi maalintekoa pääsi myös hieman yllättäen yrittämään topparin tontilta läpiajoon noussut Tomi Rönkkö. Yleisön harmiksi Rönkkö ei kuitenkaan onnistunut loihtimaan läpiajostaan maalia.

Pelin edetessä nähtiin myös harmittavasti loukkaantumisia. Ensimmäisenä kentän joutui yllättäen jättämään revähdyksen vuoksi Markus Kröger ja seuraavaksi toisen puoliskon alkupäässä vaihtopenkille linkutti Joni Parkkila. Parkkilan kokema kova tälli ToU-pelissä vaatii harmillisesti vieläkin veronsa.

Toinen puolisko lähti Elon osalta pirteästi liikkeelle, mutta noin vartin sisään LiPa pääsi rankaisemaan Eloa peräti kahdesti. Toisen maalin jälkeen Elo muutti ryhmitystään kolmen puolustajan linjaan ja pyrki hakemaan hanakammin kavennusmaalia. LiPa puolusti kuitenkin kurinalaisesti ja Elon maalipaikat jäivät minimiin.

Toiselle puoliskolle vaihdettu Teemu Toivonen esitti pirteitä nousuja omalta laidaltaan, mutta Toivosen kauden avausmaali jäi vielä valitettavasti hamaan tulevaisuuteen.

LiPa rokotti vielä pelin edetessä yhdestä vastahyökkäyksestä pelin loppulukemiksi 3-0 ja näin ensimmäisen derbyn vei Liitosalueen Pallo.

Toinen puolisko oli valitettavasti tänään Elon kauden huonointa esitystä. Yksinkertaisesti Elon perustekeminen ei vain ollut eilen voittoon vaadittavalla tasolla. LiPa oli melkein jokaisella osa-alueella hieman Eloa edellä ja varsinkin toisella puoliskolla LiPa teki mitä tahtoi. Syyskierroksella ollaan valmiimpia ja lähdetään paremmalla jalalla hakemaan revanssia!

Tähtiä
*** Aki Lappalainen, uurasti ottelun aikana uhrautuvasti keskellä kenttää. Välillä siirrettiin myös laitalinkin tontille sekä kymppipaikalle.
** Tomi Rönkkö, perusvarmaa suorittamista läpiottelun.
* Henri Huttunen, viime kauden mestarivalmentajan yllättävä paluu pieneksi hetkeksi vaihtopenkin taakse.

Read 17644 times