NEW
Saturday, 15 October 2016 14:09

Elo - Raiku 1-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Aurinkoinen sää oli houkutellut tänään mukavasti ihmisiä seuraamaan perjantai-illan trilleriä.

Ottelu lähti käyntiin Elon hallinnalla ja Elo saikin luotua hyvin paikkoja. Maalit jäivät kuitenkin uupumaan ja ensimmäisenä lähimmäiseksi maalintekoa pääsi Raiku rangaistuspotkun merkeissä. Elon maalilla kuitenkin erinomaisesti pelannut Nikke Karhu poimi jälleen rutiininomaisesti yhden rangaistuspotkun riman alta.

Elo pääsi vielä ensimmäisen puoliskon lopulla maalin makuun hienon kuvion päätteeksi. Loistavan pelin laitapakin tontilla pelannut Toni Tiilikainen laittoi hyvän laitanousun päätteeksi keskityksen Pekka Pentikäiselle, joka pommitti pallon mestarillisesti vasempaan ylänurkkaan.

Toisella puoliskolla Raiku painosti raivokkaasti, mutta vaaralliset paikat pysähtyivät Elon puolustuslinjaan ja useisiin paitsiovihellyksiin.

Elo sai luotua myös toisella puoliskolla monia paikkoja, mutta ruuti oli tänään märkää ja Elon maalit jäivät tänään vain yhteen osumaan.

Peli ei ollut Elolta mikään paras esitys, mutta rutiininomaisella esityksellä Elo sai haalittua tärkeät kolme pistettä. Kolme peliä pelattuna ja kaksi nollapeliä. Kausi on lähtenyt Elolta mallikkaasti liikkeelle. Seuraavaksi Elo kohtaa FC Nekkarin Pallon Varkauden keskuskentällä perjantai-iltana 28.5.

Tähtiä jaettiin seuraavasti:
3 tähteä Toni Tiilikainen
2 tähteä Nikke Karhu
1 tähti Pekka Pentikäinen

Read 17449 times