NEW
Saturday, 15 October 2016 14:06

Elo - KuKi 0-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pirtsakka kevätkeli oli eilen houkutellut mukavasti ihmisiä seuraamaan paikalliskamppailua. Lähtökohdat olivat hyvät illan otteluun. Keli oli hyvä ja Elo oli saanut jalkeille täyden kokoonpanollisen verran pelaajia. Mielenkiintoa herättivät myös Kukin riveissä paluun pelikentille tehneet liigakentilläkin pitkän uran luoneet Miikka Ilo sekä Tero Taipale.

Tiedossa oli että sarjan ennakkosuosikin tittelin haalinut KuKi on aivan eri kaliberin joukkue kuin muut sarjan joukkueet ja sehän myös näkyi kentällä. Ottelun alkumetreistä lähtien KuKi otti hallintaansa pallonhallinnan ja Elo joutui puolustuskannalle.

Suuresta pallonhallinnasta huolimatta KuKi ei onnistunut luomaan ottelun aikana kovinkaan montaa vaarallista maalintekopaikkaa. Elo malttoi puolustaa kurinalaisesti koko joukkueen voimin. Ehkä hieman yllättäen linjatuomarit taisivat päästä yllättämään Kurkimäen Kisan liputtamalla tasaiseen tahtiin selviä paitsiotilanteita.

Toisella puoliskolla Elo pääsi paremmin mukaan pallolliseen peliin ja alkoi saamaan paremmin maalintekopaikkoja. Puolittaisia paikkoja avautui monellekin Elon pelaajalle, mutta huippuvaaralliset paikat ja maalit jäivät kuitenkin odottamaan seuraavaa kohtaamista.

Elo jaksoi puolustaa sinnikkäästi läpi ottelun, mutta lopulta KuKi onnistui kuitenkin loihtimaan tarvittavat maalit ja näin ollen koko pistepotti matkasi Kurkimäkeen.

Tuloksesta huolimatta pelissä oli myös paljon hyvää. Kausi on vasta aluillaan ja tästä mennään eteenpäin. Seuraavaksi Elo kohtaa Lippumäessä Rautavaaran Raikun 20.5. perjantai-illan jännitysnäytelmässä.

Read 17226 times Last modified on Saturday, 15 October 2016 14:10