NEW
Sunday, 08 May 2016 10:29

ToU - Elo 1-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Elon preseasonin viimeinen treenipeli pelattiin eilen Toivalan pimenevässä illassa. Treenipeli oli yksi Elon preseasonin parhaista ja tuloksena oli varsin oikeutettu voitto. Peli oli Elolta kokonaisuutena varsin hyvä. Elo onnistui eliminoimaan hyvin ToU:n huippuvaaralliset maalipaikat. Pallo kulki omalla joukkueella mallikkaasti ja maalipaikkoja syntyi tasaiseen tahtiin. Jokainen hoiti oman tonttinsa hyvin.


Eilen Elon ainoana maalintekijänä kunnostautui Pekka Pentikäinen kahdella osumalla. Elolla oli paikkoja useampaankin osumaan, mutta tällä kertaa maalit jäivät odottamaan kauden alkua. Ylärimat ja tolpat olivat tällä kertaa ToU:n puolella.


Uutena naamana kentällä nähtiin topparin paikalla esiintynyt Jonni ”Try-Out” Koskinen, joka pelasi heti mainion debyyttiottelun. Koskisen otteita voi tulla jatkossakin ihastelemaan Elon peleihin.


Aivan pelin lopussa ToU pääsi vielä yrittämään tasoitusta rangaistuspotkun merkeissä, mutta hyvän pelin maalilla pelannu Nikke Karhu venyi pallon tielle ja lukemat säilyivät Elolle 2-1.

Read 21117 times Last modified on Sunday, 08 May 2016 10:33