NEW
Saturday, 23 April 2016 18:46

WJK/Klubi Akatemia - Elo 3-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Elon preseason jatkui tänään Varkaudessa. Vierasreissulla oli havaittavissa jälleen pelaajakatoa ja Elo saikin reissuun vain kolme autollista pelaajia. Tänään Elon reservijoukkueesta lähti mukaan Konsta Heikkinen vahvistamaan Elon keskikenttää ja Konsta suoriutuikin tehtävästään mallikkaasti.


Liekö uusi lähtöpaikka sekoittanut pelaajien ajatuksia, kun ensimmäinen puolisko ei meinanut lähteä millään rullaamaan ja WJK pääsikin rokottamaan Elon virheistä ja kommunikaation puutteista peräti kolme kertaa ensimmäisen puoliskon aikana.


Pelin edetessä Elon loukkaantumishuolet saivat jatkoa, kun pelaajia alkoi tipahtelemaan pois kentältä. Elon kapteeni Toni "Passo" Pasanen joutui jättämään taas kentän loukkaantumisen takia. Kapteenin loukkaantumisherkkä pelityyli ei ole valitettavasti vielä tuottanut hedelmää preseasonin aikana.


Niukan pelaajaryhmän ja loukkaantumishuolien ansiosta puolustuslinjalle pääsivät vipeltämään Robert Rytsy laitapuolustajan tontille ja topparin pelipaikkaa pääsivät vuorollaan kokeilemaan Jesse Tiilikainen ja Lari Kujanen. Kolmikko suoriutuikin yllättävän hyvin yllättävistä puolustuskomennuksistaan. Eritoten Robert Rytsyn laitapelaaminen ihastutti valmennusporrasta.


Pelin edetessä Elon valmennusryhmä tuli dramaattisesti huomaamaan Elon vapariryhmän taktisten ratkaisuiden ja toteutusten puutteen. Onneksi kauden alkuun on vielä runsaasti aikaa.


Valmennusjohdon toisen puoliskon taktiikan muutos onnistui aukaisemaan Elon peliä ja Elon peli alkoikin rullaamaan mallikkaammin. Elo sai luotua hyviä maalipaikkoja, mutta ruuti oli tänään yllättävän märkää eikä maaliverkkoa onnistuttu heiluttamaan vaikka paikkoja olisi ollut useampaankin osumaan.

Räsänen

Read 21599 times