NEW
Tuesday, 29 July 2014 00:00

24.7 Pave - Elo 2-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Petteri kirjoittaa Iisalmen pelireissusta:

 

Iisalmen hikiseen iltaan lähdettiin taistelemaan sarjapisteistä, mutta niin vain pisteet jäivät Iisalmeen.

 

Paikalle saatiin 16 pelaajaa ja punaisissa ensimmäistä kertaa esiintyi myös Ville Strandman.

 

Valmennus oli jaettuna Petterin ja Kapteeni Pasasen kesken, joka kärsi pelikieltoaan. Passo pyöritti vaihtoja. Iso kiitos, että Passo oli mukana, vaikka ei saanut pelata. Toinen hieno  asia oli että kipeänä ollut Tero oli tullut myös katselemaan ottelua. Näin se on, että vaikka ei pysty itse pelaamaan voi joukkuetta auttaa muilla tavoin. Hieno osoitus Elon tämän hetkisestä joukkuehengestä.

 

Itse ottelu ensimmäisellä puoliajalla oli varsin tasainen ja maalipaikoilla ei mässäilty. Elon hyökkäykset tyrehtyivät yleensä liian pitkiin syöttöihin tai paitsioihin.


Elo koitti ehkä liikaakin rakentaa peliään uuden vahvistuksen Ville S:n kautta. Laidoilla olisi ollut tilaa. Myös vastustajan kookas puolustus hoiti hyvin pääpalloja.


PAVE oli ensimmäisellä puoliajalla hieman parempi joukkue ja teki myös kulmapotkun jälkitilanteesta ottelun avausmaalin.

 

Toiselle puoliajalle tuli parempi Elo. Peli oli monipuolisempaa kuin ensimmäisellä puoliajalla. Vastustajalla ei oikeastaan ollut yhtään tilannetta, kun Elo piti peliä hallussaan. Vaarallisille maalipaikoille Elo ei kuitenkaan päässyt, ennen kuin Pekka Pentikäisen syötöstä Ville S pääsi tekemään avausottelussaan ensimmäisen maalinsa punaisissa. Peli kääntyi Elolle. Mutta.... kuinka ollakkaan PAVE sai sivuvaparin ja taas PAVEN erikoistilanne tuotti tulosta komealla puskumaalilla.


Hetken keltainen kotijoukkue tästä piristyi. Elo sai taas otetta pelistä ja yritti saada tasoitusta aikaan. Aivan viimeisillä minuuteilla Pekka sai pallon maaliin, mutta Lari Kujanen vieressä oli ilmeisesti paitsioasemassa. Lari ei kuitenkaan osallistunut peliin. Maalia ei hyväksytty. Ja näin kohtasimme sarjapelien ensimmäisen tappion tällä kaudella. Pahalta tuntuu myös raportin kirjoittajasta. Myös joukkueen eleistä huomasi, että tappio todella otti päähän. Hyvä niin, siitä tietää, että olemme täysillä mukana.

 

Pelin erikoiskoisuuksiin kuului cooling break esimmäisellä puoliajalla ja toisella.

 

Elo kuitenkin jatkaa taisteluaan jatkosarjapaikastaan. Uskoisin, että kolmella voitolla sinne vielä päästään. Erikoista on myös se, että ensimmäinen tappio tuli vasta heinäkuun lopulla.

 

Pelin tähdistöraati antaa tähtiä seuraavasti.

 

Yksi tähti Mika Murtorinne. Ensimmäisellä puoliajalla Murtsin keskityksistä saimme todella hyviä mahdollisuuksia. (kauden paras peli)
Kaksi tähteä Ville Strandman. Maali ja aktiivista liikettä koko ottelun ajan.
Kolme tähteä Anton Mustonen. Ana palasi omalle paikalleen toppariksi ja sillä paikalla Ana on alasarjojen parhaita pelaajia.

Read 22412 times