NEW

Elo hakee uutta päävalmentajaa

Kiinnostaisiko sinua olla luomassa Kuopion vanhimman seuran kanssa uutta nousua? Kuopion Elo etsii vastuuvalmentajaa pelikaudelle 2017.

 

elo-logo Tarjoamme tulevalle vastuuvalmentajalle mahdollisuuden valmentaa perinteikkäässä kuopiolaisessa seurassa. Pelaamme ensi kesänä Itä-Suomen Nelosessa ja ilmoittaudumme mahdollisesti myös Suomen Cuppiin. Seura neuvottelee parhaillaan viime kauden pelaajien kanssa jatkoista ja olemme saamassa ensi kesäksi jälleen iskukykyisen joukkueen, joka koostuu aktiivisista ja motivoituneista pelaajista. Hakija pääsee myös kehittämään Kuopion vanhimman jalkapalloseuran toimintaa yhteistyössä seurajohdon kanssa.


Joukkue sijoittui Nelosessa menneellä kaudella kymmenen joukkueen sarjassa sijalle kaksi, joka oli kiitettävä suoritus sarjanousijalle. Seura pyrkii jatkamaan kehitystään.


Edellytämme tulevalta vastuuvalmentajaltamme sitoutumista joukkueen tapahtumiin. Haku on avoinna kaikille valmentajakokemukseen katsomatta, mutta ensisijaisesti haemme valmentajaa, jolla on kokemusta valmentamisesta. Mikäli olet kiinnostunut edelleen pelaamisesta, on sinun mahdollista toimia pelaajavalmentajana.


Valmentajan rooli on olla mukana kauden harjoituksissa ja otteluissa. Lisäksi valmentaja kantaa vastuuta joukkueen yhdessä luomien tavoitteiden toteutumisesta. Päävalmentaja työskentelee yhdessä Elon managerin ja apuvalmentajien kanssa.


Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään Kuopion Elon managerille Petteri Hämäläiselle (petteri.hamalainen (at) evl.fi). Hakemuksessa tulee ilmetä aiempi valmentaja- ja pelaajakokemus. Toimi ripeästi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.