NEW

Päättäjäiset 2015

Elo pääsi viettämään päättäjäisiä Kylpylähotelli Kunnonpaikan sponsoroimassa rantasaunassa.

Iso kiitos Kunnonpaikalle mahtavista tiloista!

20151113 185941

 

Viime kaudella totuttuun tapaan kauden päättäjäisissä laitettiin jakoon kiertopalkintoja. Kiertopalkinnot on lahjoittanut Elon edellisen kauden yhteistyökumppani Diva Dance Ky.

 

Avainpelaajan kiertopalkinnon, Kultainen kenkä, kaudesta 2015 pokkasi ansioituneesti joukkueen kapteeni Toni Pasanen.

Pasanen hoiti tunnollisesti oman tonttinsa koko kauden ajan. Siinä sivussa Pasanen johti joukkuetta mallikkaaseen tapaansa ja veti jopa välillä myös Elon joukkueen harjoitusvuoroja.

 

Maalipyssyn kiertopalkinnon, Hopeinen kenkä, kaudesta 2015 pokkasi jälleen kerran Pekka "Zlatan" Pentikäinen.

Synnynnäiseksi maalintekijäksi syntynyt Pekka on kerennyt heiluttamaan maaliverkkoa Elon pelipaidassa jo 33 kertaa ja on vienyt nyt kolmena kautena putkeen Elon maalikuninkuuden. Menneellä kaudella maalisaldoksi kertyi 13 maalia.

 

20151113 182616

Viime päättäjäisistä poiketen Elon kaikki pelaajat ja johtoryhmä saivat kultaiset mitalit kaulaansa. Mitaleita jaettaessa hymy oli herkessä ja syystäkin. Olihan Elo dominoinut koko kesän melko suvereenisti omaa divisioonaansa.

 

Päättäjäisissä palkittiin myös Katterlan lahjoittamilla tavarapalkinnoilla:

  • Vuoden tulokas: Markus Kröger
  • Kauden yllättäjä: Joni Parkkila
  • Ratkaisijan viitta: Iivo Koskinen
  • Tunnollisin pelaaja: Arto Koivistoinen
  • Valmentajan suosikkipelaaja: Tomi Räsänen
  • Aiheutti eniten harmaita hiuksia valmentajalle: Jani Piirainen
  • Hyvästä työstään kentän ulkopuolella: Mika Murtorinne

Savusaunan syövereissä puitujen analyysien mukaan mennyt kausi oli varsin onnistunut ja tästä on hyvät edellytykset lähteä jatkamaan kohti nelosta (ja kohta kolomosta).

 

20151114 004019

Palkintojenjaon ja ankaran saunomisen päätteeksi illan kruunasi Anssi Kela, joka kävi laukomassa pöytään energisen ja mahtavan show'n Puikkarin esiintymislavalla.

 

Elo odottaa jo malttamattomana ensi kesän pelejä. Ylempi sarjataso ja joukkueen sisällä tapahtuvat muutokset tekevät uudesta kaudesta mielenkiintoisen. Valmentajan vaihdos on jo käynnissä ja valmentajan lisäksi joukkue on vahvistumassa uusilla kovanluokan pelaajilla. Tulevana kesänä Elo ei ole lähdössä peruuttelemaan!