NEW
Monday, 18 September 2017 11:20

PAVE - Elo 1-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Eilen illalla miteltiin kauden päätösottelu Iisalmen PAVEa vastaan. Elon kapteeniksi nimetty Mika Murtorinne johdatti joukot vielä viimeiseen taisteluun. PAVE oli lopulta hieman terävämpi maalintekosektorilla ja korjasin potin itselleen. Tappiosta huolimatta Elolle jää hienosta kaudesta muistoksi pronssimitalit!
Ottelu oli myös mahdollisesti Mika Murtorinteen viimeinen virallinen ottelu Elon pelipaidassa. Kiitoksia upeista yhteisistä pelivuosista!


Elo otti heti ottelun alkuminuuteilta pallonhallinnan ja lähti rakentamaan rauhassa peliä. Ensimmäinen puolisko olikin tämän kauden hidastempoisin. Elolla ei ollut kiire hyökätä ja PAVElla oli vaikeuksia saada palloa pois. Pallonriistojen jälkeen PAVEn pelinrakentelut päättyivät nopeisiin keskityspalloihin, joista pallo päätyi takaisin punapaidoille ja palloralli lähti uudestaan käyntiin. Muutama keskityspallo löysi kuitenkin tiensä keltapaidoille, mutta Elon maalilla hyvin pelannut Olli Närhi liimasi PAVEn yritykset.

 

Elo ei juurikaan juhlinut maalipaikoilla ensimmäisen puoliskon aikana. Pari paikan tynkää kuitenkin siunaantui. Toni Vainikainen pääsi pommittamaan kulman jälkitilanteesta hyvän pommin alanurkkaa kohden, mutta keltapaitojen maalivahti sai näppinsä väliin. Myös Joni Kröger pääsi laukomaan hyvältä tontilta, mutta kuparista ei saatu rikki.

 

Noin puolen tunnin pelin kohdalla Tomi Rönkkö sai keltapaitojen hyökkääjän holtittoman pelin seurauksesta kyynärpäästä päähänsä. Nenä murtui kovan tällin seurauksena ja peliä jatkettiin normaalisti tuomarin ihastellessa tilannetta lähietäisyydeltä.

 

Ensimmäisen puoliskon aivan viimeisillä hetkillä koettiin uudestaan keltapaitojen holtitonta pelaamista. Tällä kertaa uhriksi joutui Ilmari Pentikäinen, joka sai naamataulunsa verille PAVEn käsien heiluttelusta. Tuomarin antaessa jälleen pelin jatkua keltapaidat etenivät laidasta läpi ja matalan kovan keskityspallon päätteeksi pallo löytyi Elon maalista.


Punapaidat eivät nähneet aiheelliseksi tehdä muutoksia tauolla ja pelin jauhamista jatkettiin samalla tavalla. Elo jatkoi peliä rauhallisesti ja rakenteli peliä maltilla. Pelin edetessä rakentelut alkoivat myös tuomaan hyviä maalipaikkoja.

 

Joni Kröger pääsi kahdesti puikkelehtimaan ohi vartioistaan, mutta pallo ei eksynyt maaliin asti. Joni Parkkila sai mainion volleypaikan boksin sisällä, mutta ei uponnut. Aki Lappalainen puikkelehti laidasta läpi ja pelasi pallon hienosti takaviistoon yksin jääneelle Anssi Jokelalle. Pallo rauhassa haltuun ja sijoitus hiuksen hienosti ohi takanurkasta.

 

Ottelun edetessä Elo nosti pelaajiaan ylös ja lähti hakemaan tasoitusmaalia. Pelaajien nostamisen kääntöpuolena keltapaidat pääsivät vastahyökkäyksillä vaarallisiin hyökkäyksiin. Olli Närhi oli kuitenkin mies paikallaan estäessä monta PAVEn maaliyritystä ja pitäen Elon tasoitusmahdollisuudet hengissä aivan loppuun asti. Tasoitusmaalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi ja täysi pistepotti jäi Iisalmeen.


Elo lähti otteluun rennolla asenteella ja peli kulkikin ihan hyvin. Pallo pyöri hyvin pelaajilta toisille, mutta viimeinen rutistus jäi hieman uupumaan maalipaikoilla. Ottelun panoksettomuus hieman heijastui ottelun tiimellyksessä ja viimeinen terävyys jäi uupumaan.


Tähtiä
3 tähteä Mika Murtorinne
2 tähteä Noel Berg
1 tähti Toni Vainikainen

Read 15580 times