NEW
Tuesday, 22 September 2015 14:37

Elo - RautU 8-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Aurinkoinen ilta potkupallon merkeissä.

 

Ottelun lähtökohdat olivat selkeät. Elon pojat miettivät jatkosarjaa varmana lohkovoittajana, ja RautUn pojat mietiskelivät viimeistä otteluaan miesten tasolla tällä erää. RautU oli saanut otteluun mukaan 11 miestä, joten asetelmat olivat selvät.

 

Tästä tilanteesta lähdettiin pelailemaan. Hieman uusia pelipaikkojakin kokeiltiin. Elo lähti RautUn kävelyvauhtiin mukaan, mutta oli siellä pientä tunteenpaloakin ilmassa. Vastustaja taklasi muutaman kerran aika kovaa. Myös raportin kirjoittaja sai osakseen muutaman myöhästyneen taklauksen. Niska on kipeänä vieläkin. Toki Jesse Tiilikainen antoi hieman takaisinkin, mutta puhtaita taklauksia.

 

Ensimmäisen puoliajan jälkeen Elo johti ottelua 2-0. Olisi voinut johtaa enemmänkin, mutta vastustajan maalivahti teki muutamia hämmästyttäviä torjuntoja. Maalit merkittiin Tomi Räsäselle rankista ja toista otteluaan Elon riveissä pelaavalle Jesse Tiilikaiselle.

 

Toiselle puoliajalle tehtiin todella monta vaihtoa ja Elo jatkoi kävelemistään. Vastustaja sai jopa otetta pelistä. Maalivahtimme Nikke Karhu antoi myös hieman palautetta pelaajille. Kuitenkin maaleja syntyi. Toisella puoliajalla Jesse Tiilikainen teki vielä toisen maalin. Pekka Pentikäinen ja Joni Parkkila tekivät kaksi maalia ja myös viimeisen vartin pelannut Teemu Soinikin pääsi maalitilastoihin.

 

Myös vastustaja sai yhden maalin tehtyä löysän puolustuspelin seurauksena.

 

Tämän pelin jälkeen suurin ihmetys on tämän sarjan pelisysteemi. Kuopion Elo voitti suhteellisen ylivoimaisesti oman lohkonsa ollen tänä vuonna selkeästi Kuopion paras joukkue vitosessa, mutta loppusarjaan lähdemme takaa-ajajina. Ainut peli mikä hävittiin tuli Nekkarin Pallolle, ja Zulimanien luovuttua jatkosarjasta Nekkari tuli jatkoon. Alkulohkon keskinäisen ottelun jäädessä voimaan lähdemme jatkopeleihin nollalla pisteellä.

 

Ottelun tähdet jaetaan niille jotka ottelussa pelasivat jotakuinkin normaalilla asenteella ja muutoinkin hyvin.

 

*** Toni Pasanen-- Kapteeni hoiti tehtävänsä mallikkaasti. Upea maalisyöttö Jonin toiseen maaliin.

** Nikke Karhu--- Olisi ansainnut nollapelin. Ohjasi peliä ja herätteli joukkuetta.

* Teemu Soini--- Pelaa kaikki ottelut samalla sykkeellä. Palkintona maali tänään.

Petteri raportti

Read 12721 times Last modified on Tuesday, 22 September 2015 14:59