NEW
Monday, 17 August 2015 18:19

AC BARCA - Elo 1-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Kuopion Elo matkasi Vartialan kentälle täydellä miehityksellä. Jopa muutamia pelaajia jäi kokoonpanon ulkopuolelle.


Vartialan "pukukopit" olivat mielenkiintoiset ei suihkuja, eikä paljon mitään muutakaan. Toinen asia, mikä aiheutti hämmennystä, olivat valkeat pelipaidat.


Valkeilla jouduttiin vierasjoukkueena pelaamaan. Paitojen kanssa oli myös ongelmia. Pelaajistomme nimittäin alkaa muistuttaa amerikkalaisen jalkapallon/ rugbyn pelaajia. Tällä tarkoitan niitä lihaksikkaita pelaajia. Puntilla on käyty, eikä M-koko oikein istu.


Yksi lihaskimpuista oli tänään Elo-debyytin tehnyt Jesse Tiilikainen. Jesse on Elo ja Kopari- lengendan Hannu Tiilikaisen poika.


Ottelu pelattiin hyvällä nurmella. Ottelu eteni Elon lievässä hallinnassa alusta alkaen ja ensimmäinen mahdollisuus siirtää Elo johtoon oli Roope Rytsyllä, joka Anton Mustosen loistavasta syötöstä sai pallon ohi lähes tyhjästä maalista. Viisi minuttia myöhemmin Elo sai kuitenkin avausmaalin, kun Antonin vedon jälkeen pallon sai Topias Tuovinen, joka ujutti maalivahdin kainalon alta 0-1 lukemat. Ottelua oli pelattu tässä vaiheessa 10min.


Ottelun alkuminuuteilla Elolle olisi pitänyt viheltää rankki, kun Tomi Räsästä rikottiin selvässä maalintekopaikassa.


Elon toinen maali syntyi "murtsimaisella" ulkosyrjällä. Maalintekijänä Santtu Alastalo. Syöttäjinä Tomi Räsänen ja Jesse Tiilikainen.


Elolla oli myös mahdollisuus siirtyä ottelussa myös 0-3 johtoon, mutta Markus Krögerin kulman jälkeen Tomi Räsänen ei saanut harmikseen palloa maaliin.


Myös vastustaja sai muutamia hyviä paikkoja, vaarallisen ja liukkaan kärkimiehensä ansiosta. Mutta Jere Turunen otti 0-2 tilanteessa vastustajalta luulot pois.


Ensimmäisellä puoliajalla tilastomerkintänä Iivo Koskiselle keltainen kortti. Uhkaavasti korttitili alkaa täyttyä.


Pelissä oli myös hyvää se, että vaihdot pyörivät aika mukavasti, vaikka porukkaa olikin lista täynnä.


Toinen puoliaika alkoi siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. Elon lievää hallintaa. Kun ottelua oli pelattu 53min Teemu Soinia rikottiin ja pallo pilkulle. Varsinainen rankkikortin haltija istui kuitenkin penkillä. Kuka vetäisi siis rankin? Sitten tapahtui jotenkin aivan yllättävää, koska Lari Kujasesta tuli herrasmies ja hän tuli vaihtoon päästääkseen rankkikortin haltijamme Tomi Räsäsen kentälle.


Tomi tuli ja pisti pallon yläkulmaan 0-3. Sitten loppuaika pelailtiin ja Elo otti muutaman turhan kortinkin siinä sivussa.


Vastustaja pääsi myös valitettavasti pilaamaan Jeren nollapelin ja kavensi viimeisillä minuuteilla loppuluvuiksi 1-3


Tämä ottelu viimeistään varmisti meille paikan loppusarjassa ja siten kausi jatkuu ainakin syyskuun ajan.


Tähdet:

***Tomi Räsänen. Luikerteli kentällä aiheuttaen jatkuvaa vaaraa vastustajan päässä. Ja näytti, että voi sitä hieman vähemmilläkin lihaksilla tätä peliä pelata.

** Anton Mustonen. Loi paljon vaarallisia tilanteita varsinkin ensimmäisellä puoliajalla.

* Iivo Koskinen. Esimerkillisiä liukutaklauksia. Kortti hieman laski tähtien määrää.

Read 13001 times