NEW
Tuesday, 28 April 2015 10:53

Harjoitusottelu ToU - Elo 3-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Tihkusateisessa illassa Elo oli saapunut ylemmällä sarjatasolla pelaavan ToU:n vieraaksi.

 

Kevään kynnyksellä Elo oli saanut joukkoonsa vielä muutaman uuden pelaajan Brian Rytkösen ja Markus Krögerin.

Vielä juniori-ikäinen Brian pelasi nyt ensimmäistä otteluaan ja pelasikin mainiosti. Markus on taas SiPSin riveistä tullut paluumuuttaja.

 

Jo syksyllä siirtynyt Toni Vainikainenkin pelasi ensimmäisen ottelunsa punapaitaisessa Elossa pitkän loukkaantumisen jälkeen.

 

Raportin kirjoittajalta jäi ensimmäinen 20min näkemättä, mutta peli oli ilmeisen tasaista. Elo oli saanut puolustuksen suhteellisen pitäväksi. Kuitenkin keskikentän pelinrakentaminen puuroutui ja vaarallisten hyökkäysten luominen vastustajan maalille puuttui lähes kokonaan.

 

Toisella puolikkaalla Elolla oli muutamia paikkoja, mutta sitten vastustaja otti ohjat käsiinsä. Elon peli jähmettyi ja vastustaja tuntui menevän omia menojaan. Myös maalivahdillemme olisi eräästä tilanteessa kuulunut punainen kortti. Tuomari kuitenkin armahti.

 

Elon pelaajilla oli turhautumistakin jo ilmassa, mutta sitten tapahtui jotain ihmeellistä ja Elo sai taas pelistä otteen. Elon ensimmäinen maali lähti Markku Larronmaan kautta. Pallo ajautui puolustajana pelanneelle Markus Krögerille, joka nousi vasemmalta ja antoi loistavan keskityksen Aki Lappalaiselle, joka puski pallon maalivahdin kautta maaliin. Elo jatkoi pirteästi ja ajoittain syötöt alkoivat löytää perille. Toinen Elon maali syntyi Markuksen antamasta kulmapotkusta, jonka kapteeni Toni Pasanen puski maaliin takatolpalta.

 

Tappio aina harmittaa, mutta jotain hyvääkin pelistä löytyi: Loppukiri tuotti kaksi maalia.

 

Jobin postia ottelusta myös saatiin, kun talven harjoituspelien kovan onnen soturi Jani Piirainen loukkasi taas itsensä.

 

Tähdistöraati on taas ollut hereillä :)

 

Kolme tähteä todella hyvin taistelleelle Iivo Koskiselle

Kaksi tähteä molemmat maalit syöttäneelle Markus Krögerille

Yksi tähti Toni Pasaselle

Petterin raportti

Read 13457 times Last modified on Tuesday, 28 April 2015 10:58