NEW
Thursday, 26 March 2015 16:41

Harjoitusottelu Elo - KJK 2-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Raportihko KJK-pelistä
 
Punainen pre-season-juna pysähtyi 15.3. KJK:n seisakkeelle. Lievästä hallinnasta huolimatta pisteet tasattiin tuloksella 2-2.
 
Elo hallitsi varsinkin ensimmäistä jaksoa, tauolle mentiin Urheilu- ja voimisteluseuran 2-0-johdossa. Molemmat maalit teki Pekka Pentikäinen, ensimmäisen laukauksella poksin rajalta Roope Rytsyn syötöstä ja toisen ohjaamalla Kalpean Ratsastajan sivustavaparin pussukkaan.
 
Edelliseen otteluun verrattuna paketti pysyi paremmin kasassa avauspuolikkaan aikana; nähtiinpä pari vastaantulo-pudotus-jatko kolmannelle-kuviota, joita oltiin harjoiteltukin. Muutaman kerran sorruttiin turhaan kuljetteluun, jolloin vastustaja pääsi pallonriistostaan vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Nykyinen taktiikka ei juurikaan anna anteeksi tämänsorttista toimintaa, joten lienee syytä paneutua asiaan tulevissa harjoituksissa.
 
Aseeton ei ollut vastustajakaan, pahimmassa tilanteessa maalivahti Jere "Krull" Turunen kaatoi vastustajan aivan alueen rajalla. Virallisessa pelissä olisi todennäköisesti viuhunut punainen kortti, harjoituspelin henkeen kuuluen Jere sai jatkaa peliä. Edeltäneessä tilanteessa kapteeni Pasanen muljautti silmiensä lisäksi nilkkansa ja joutui jättämään leikin kesken; saikkua (palkallista) onneksi vain kolmisen viikkoa.
 
Toinen jakso aloitettiin Punaisten edelleen hallitessa, mutta ote lipesi kummasti ja mustapaitainen vastus päästettiin tasoihin.
 
Kavennusmaali syntyi suorastaan karmaisevan hölmöilyn jälkeen, kun pallo pelattiin alaspäin ja kukaan ei sitä halunnut ottaa vastaan. Näin vihulainen poimi rusinat pullasta ja rankaisi. Tasoitusmaalissa pallo pelattiin korkealla olleen linjamme selustaan, mistä syntyneestä läpiajosta Punaista rokotettiin jälleen. Vastustajan maalien jälkeen otetta saatiin hieman takaisin, mutta totuudessa pysyäksemme KJK:lla oli paremmat maalipaikat, jotka "Krull" onneksi tyylikkäästi selvitti.
 
Kokonaisuutena peli oli epätasainen ensimmäisen jakson oltua kelvollinen ja toisen sitten vähemmän kelvollinen. Vaikutti siltä, että odotettiin pelin pelaavan itsensä alta pois ja voiton tulevan kuin itsestään, jonka takia vastustaja pääsi peliin mukaan.
 
Tärkeää on kuitenkin se, että edellisen ottelun selkäsaunasta oltiin toivuttu ja parhaimmillaan pystyttiin varsin näyttävään esitykseen, mistä kiitos kaikille mukana olleille.
 
Tähtiä
3 - Pekka Pentikäinen - ketsuppipullo on taas avattu, pikku penkitys toimi jälleen
2 - Joni Parkkila - kärjessä ja laidalla hyvää liikettä

1 - Olli Viitaniemi - vaikka hra Pastori aina väittää ettei ossoo pelata, niin osas tuo pelata kelpo ottelun topparina

Hemun raportti

Read 13915 times Last modified on Tuesday, 28 April 2015 11:01