NEW
Tuesday, 22 September 2015 15:03

LehPa/2 - Elo 0-6

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Lehmon pimenevään iltaan saapui pitkän automatkan jälkeen nälkäinen Elon joukkue!


Aluksi hieman ihmeteltiin, että peli oli siirretty tekonurmelle, vaikka vieressä olisi ollut huippukunnossa oleva nurmikenttä. Nurmikentällä ei ollut kuitenkaan valoja, joten siirto oli lopulta ymmärrettävä.


Lyhyt alkulämmin ja pitkä automatka ei haitannut Eloa, vaan Elon peli lähti heti käyntiin. Jo aivan ensimmäisillä minuuteilla Roope Rytsyllä oli mahdollisuus viedä Elo 0-1 johtoon, mutta vielä ei osunut. Hetken päästä Roope sai uuden mahdollisuuden Iivo Koskisen syötöstä ja Elo siirtyi johtoon. Toinenkin maali saatiin pian. Tässä maalissa Roope toimi syöttäjänä ja Elon maalikuninkuutta tavoitteleva Joni Parkkila teki päällään 0-2 johdon. Keskityksen Roopelle tarjoili mainion puoliajan pelannut Toni Vainikainen. Elo jatkoi mallikasta peliään ja 0-3 johdon pyöritteli Jesse Tiilikainen. Useat vastustajat yrittivät tilanteessa Jesseä horjuttaa, mutta eivät onnistuneet. 0-4 tuli Ville Leikaksen kantapään kautta. Joni laukoi ja pallo kimposi Villen kautta maaliin.


Toisella puoliajalla tahti hieman hiipui ja vastustaja teki myös maalivahdin vaihdon, joka vaikutti peliin. LehPalla oli mahdollisuutensa tehdä ottelussa muutama maalikin, mutta tilanteen syntyivät lähinnä Elon virheistä. Elo teki kuitenkin vielä kaksi maalia lähietäisyydeltä. Ville Leikas lisäsi illan toisella maalillaan tilanteeksi 0-5 ja Petteri Hämäläinen viimeisteli ottelun loppulukemiksi 0-6.


Yksi keltainenkin ottelussa Elolle annettiin ja se tuli Pekka Pentikäiselle.


Elolla oli arki-illan vieraspelissä matkassa 19 pelaajaa! Erittäin suuri hatunnosto tästä pojille.

Myös valmentaja oli koko ottelun erittäin hyvin mukana ja pyöritti vaihtoja todella sujuvasti.


Tähdistöraati:

*** Olli Viitaniemi -- Tekee valmentajan antaman tehtävän tunnollisesti

** Roope Rytsy -- 1+1 ja pirteä ja vaarallinen koko ottelun ajan

* Ville Leikas -- Tänään kahdella maalilla irtoaa yksi tähti

Petteri raportti

Read 13031 times