NEW
Tuesday, 29 July 2014 03:00

17.7 Elo-Tarzan 1-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Pienellä viiveellä työ- ja lomakiireistä johtuen tarjoillaan raporttia 17.7. pelatusta ottelusta Tarzania vastaan Hemulta:
 
Jälkeenpäin arvioituna ottelussa onnistuttiin kaikessa muussa paitsi maalinteossa. Edellisen Tarzan-ottelun asennepuoli oli saatu korjattua ja Punainen lähtikin otteluun hyvällä sykkeellä ja omaan peliin keskittyen.
Maalinteon aloitti kuitenkin vierailija, kun vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen pallo puskettiin vaparista pömpeliin. Tämän jälkeen ottelu oli käytännössä yhtä maalia.
 
Punaisella oli paikat noin kymmeneen - kahteentoista maaliin, mutta  seitsemän tolppalaukauksen ja Tarzanin maalivahdin huikeiden reaktiotorjuntojen ansiosta vierailija pysyi pitkään johtoasemassa. Ensimmäisellä jaksolla selkeästi paras maalipaikka siunaantui Itkonniemen James Rodriguezille, mutta niin vain onnistui Anton pamauttamaan muutamasta metristä pallon pystymailalla yläputkeen ja vielä jatkopallon päällä päätyrajasta yli.
Trilleriksi peli jälleen kerran meni, mutta Elon onneksi Ilmari Pentikäinen avasi maalitilinsä komealla alanurkkakudilla paristakymmenestä metristä, kun ottelua oli pelaamatta kymmenisen minuuttia. Voittomaalia harttiin loppuun asti, mutta kun ei niin ei; lopputulokseksi jäi pettymyksellinen 1 - 1.
 
Kokonaisuutena katsellen voidaan todeta, että tasapeli oli todellinen vääryys, sen verran hienoja maalipaikkoja Punainen Pyörremyrsky sai luotua. Samoin ottelussa toteutettiin ehkä ensimmäisen kerran tänä kautena ennakkoon sovittuja asioita lähes täydellisesti. Välillä ehkä sorruttiin liikaa pitkän pallon mättämiseen, mutta takaa-ajajana tämä on hyvinkin ymmärrettävää. 
 

 Tarzan-otteluissa jalkapallon ihanuus ja kamaluus on koettu hyvin kouriintuntuvasti. Kevätkierroksella saatiin täysi pistepotti lähes sillä, että kehdattiin käydä kentällä näyttäytymässä. Nyt saatiin vain yksi piste täydellisen hallinnan ja ilotulituksen jälkeen. Tämän kaltaisella pelillä voidaan kuitenkin lähteä tosissaan hakemaan voittoja lopuista peleistä, vaikka kärkikamppailu PAVE onkin tässä välissä hävittykin.

 

Tähtiä
3 - Ilmari Pentikäinen - tärkeä tasoitus ja paikkoja useampaankin maaliin
2 - Jarkko Voutilainen - jälleen hyvä peruspeli puolustajana

1 - Kaikki, jotka osuivat maalipuihin - kyllä se vielä joku päivä menee

Read 17678 times Last modified on Tuesday, 29 July 2014 12:39