NEW
Sunday, 08 February 2015 12:47

26.06.2013 Elo - Zulimanit 2-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Upea voitto sarjakärjestä

 

Lähtökohdat peliin eivät olleet kovinkaan otolliset. Lämpötila +30 ja tekonurmi jalkojen alla.

Murtsi tuumasi ennen peliä, että oluelle jos voitetaan. Ei uskonut itsekkään, että terassilla oli pelin jälkeen käytävä.

Ottelu Zulimaneja vastaan oli ensimmäisellä puoliajalla zulujen hallintaa, mutta tiivis joukkuepeli piti lukemat ensimmäisellä jaksolla 0-0 tilanteessa. Toki heillä oli muutama todella hyvä paikka tehdä maali, mutta epäonni ja huippupelin pelannut maalivahtimme Janne Vänttinen saivat vastustajan masentumaan. Myös Elolla oli kaksi täysin varmaa maalipaikkaa, mutta Santtu Alastalo ja Juuso Keinänen eivät saaneet palloa maaliin. Rankkikin jäi viheltämättä, kun Teemu Soinia rikottiin.

Toiselle jaksolle vastustajan rynnistys ei ollutkaan enää niin kova. Heidän parhaat pelaajansa pelasivat laidoilla ja he väsyivät. Sen sijaan meillä oli laitoihin laittaa tuoreita jalkoja koko ajan. Laaja kokoonpanomme mahdollisti vaihtoruletin pyörittämisen ja koko ajan saatiin juoksuvoimaa laidoille lisää. Vastustaja alkoi keskittyä suunsoittoon ja rumaan peliin. Muutaman kerran vastustaja tuli todella myöhässä tilanteisiin. Onneksi tuomarilla oli kortit mukana.

Vastustaja sai vieläkin muutaman todella hyvän maalipaikan ja kun ei niistä onnistunut niin topparina täydet minuutit uurastanut Petteri Hämäläinen laukoi vastapallosta pallon maaliin n. kolmestakymmenestä metristä. Pallon tieltä sopivasti hyppäsi ainakin kolme elon miestä.

Hieman tuuriakin oli, mutta väliäkö tuolla.

Tästä zulujen selkäranka hieman notkahti ja lopullisesti se särkyi, kun upeasti vasempana pakkina pelannut Oskari Vilpponen kävi tekemässä voittolukemat 2-0.

Pelissä hyvää oli joukkueen pelaaminen, halu voittaa ja taistella porukan puolesta. Jokainen voi tästä voitosta kiitellä itseään. Todella hyvää ja uhrautuvaa joukkueen puolesta pelaamista.

***Tähdistöraati jakaa tänään täydet kolme tähteä Janne Vänttiselle, joka mahdollisti tämän voiton.
**Kaksi tähteä menee tänään voittomaalin tehneelle Petteri Hämäläiselle, jolta topparina luutiminen sujui Matiaksen kanssa mallikkaasti.
*yksi tähti Oskari Vilpposelle.

Ja taistelusta tähdet koko porukalle. Kiitokset myös vaihtoruletin pyörittämisestä ja valmennuksesta Markku Larronmaalle ja Henri Huttuselle

Pelissä ainoa miinus ja huoli tuli Matias Tuovisen varoitustilin täyttymisen myötä hän joutuu huilaamaan seuraavan pelin.

Petterin raportti

Read 14309 times