NEW
Monday, 16 September 2013 12:00

15.9.2013 Elo - KJK 4-2

Written by 
Rate this item
(1 Vote)
Otteluraporttia Petteriltä:

 

Elo jatkoi Lippumäen pimenevässä illassa huikeaa syksyään, kun vastustajaksi ensi kertaa Elon lähes satavuotisessa historiassa asteli KJK -Kuopiosta.

Vielä hieman ennen peliä näytti, että saamme kokoonanoon vain 14 miestä, mutta lopulta saatiin 18 miestä paikalle. Hyvä niin.

Alku Elolta oli vaikea ensimmäiset minuutit vastustaja hallitsi. KJK:n hyökkäyspeli tiedettiin vaaralliseksi, mutta toisaalta tiedettiin, että alakerrassa on heikkouksia.

Vastustajan alakerrasta löytyikin aukkoja. Elon kaksi ensimmäistä maalia teki Roope Rytsy, ensimmäinen maali syntyi Janne Vänttisen mahtavasta avauksesta ja toinen kulmapotkun jälkiseurauksena.

Kolmas maali syntyi Pekka Pentikäisen kääntölaukauksesta. Tilanne lähti sovitusta rajaheittokuviosta, jossa Santtu Alastalo heitti Lari Kujaselle ja sieltä pallo tuli maalintekijän ulottuville.

Ensimmäisen jakson loppu oli Elon hallintaa ja Basso Pasasella oli tilaisuus allekirjoittaneen syötöstä lisätä tilanne jo ratkaisevan tuntuiseen johtoon, mutta jännitys säilyi. Tilannetta edelsi maalintekokengien avulla tapahtunut vastustajan portitus. : )

Toinen jakso kaiken muuttaa voi. Vastustaja alkoi toisella jaksolla myllyttää hyökkäyksiä maaliamme kohti ja onnella ja tuurilla maalimme varjeltui takaiskuilta. Siten tapahtui väistämätön ja vastustaja pääsi tuikkaamaan tilanteeksi 3-1.

Seuraavan maalin teki sooloilujen päätteeksi Anton Mustonen. Anton purjehti läpi kentän ja lainasi palloa Pekka Pentikäisellä ja nosti tyylitellen pallon maaliin.

Sitten vastustaja sai vielä onnekkaan kavennuksen. Elon peli meni sen jälkeen täysin sekaisin. Loppuvaiheessa kuitenkin tilanne rauhoittui. Lopussa Rooney Roinisella oli mahdollisuus vielä kaunistella lukemia, mutta pallo päätyi tolppaan.

Huomioitavaa ottelussa oli, että peli oli siisti. Ei kortteja.
***
Ottelun tähdistöraati jatkaa puolueetonta arviointiaan ja

kolme tähteä menee Roope Rytsylle
kaksi tähteä Anton Mustoselle
ja yksi tähti menee Santtu Alastalolle, jonka tilannenopeus käänsi ottelun ensimmäisellä puoliajalla Elolle.
Ja tähti jaetaan myös Henri Huttuselle, joka pelasi tänään kärkenä ja pakkina todella hyvää peliä. Tavallisesti maalivahtina viihtyvä Hemu aiheuttaa valmennusjohdolle pohdittavaa. Laitetaanko Hemu seuraavassa pelissä kentälle vai maalille.
Read 16809 times Last modified on Wednesday, 18 September 2013 09:37