NEW
Monday, 09 September 2013 03:00

8.9.2013 Elo - Yllätys 1-1

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Otteluraporttia  Petterin kynästä:

 

Kuopion Elo- Ylämyllyn Yllätys 1-1

 

Aurinkoinen ja kaunis sää helli katsojia, mutta peli ei noussut klassikoiden joukkoon. Elo ei koko ottelussa laukonut kohti maalia, kuin yhden kerran ja siitäkin syntyi maali.

 

Ensimäinen puoliaika oli Elolta virheiden sävyttämää ja vaikeaa. Vastustaja sai ensimmäisellä jaksolla kaksi paikkaa joista toinen suuntautui tolppaan ja toinen ohi. Elon ainut suht. vaarallinen paikka tuli oikealla laidalla pirteästi esiintyneen Roope Rytsyn toimesta. Roope pääsi keskittämään, mutta Jari Roininen ei aivan saanut puskettua palloa maaliin. 0-0 nuhjaamista koko ensimmäinen puoliaika.

 

Toinen jakso ei tuonut muutosta Elon peliin. Vastustaja liikkui vikkelällä jalalla ja Elon pojille vastustajan liike oli myrkkyä. Kuitenkin vastustaja oli tehottomalla pelipäällä. Vierailijat saivat parikymmentä minuuttia ennen loppua tilanteen, jossa meidän puolustajan ja vastustajan juoksulinjat kohtasivat, ja palloa näytettiin pilkulle. Yllätys siirtyi 0-1 johtoon. Maalivahtimme Janne Vänttinen, oli kyllä hyvin mukana tilanteessa, mutta pallo maaliin.

 

Elo sai sen jälkeen hieman otetta pelistä ja ansaittu tasoitus syntyi pelin viimeisillä minuuteilla sekin rankkarista. Rankki vihellettiin vastustajan käsivirheestä. Anton Mustonen ampui rankin vuorenvarmasti sisään. Tilannetta edelsi valmennusjohdossa mukana olleen Jarkko Voutilaisen vinkki laittaa Anton kärkeen. Näin teimme ja muutimme hetkeksi peliryhmityksen muotoon 4-4-2, tämä tuotti tuloksen.

 

Varoituksia Elolle kolme ja vastustajalle ulosajo.

 

 

Ottelun tähdistö:

Tänään kolme tähteä menee taas kerran puolustuksen johtajalle Anton Mustoselle, vaikka varoituksesta seurasikin paitojen pesu.

 

Kaksi tähteä Juuso Keinäselle, joka syttyy aina pelaamaan hyvin Ikorin tunnelmassa. Lieneekö Elossa pelannut ukki syynä tähän, että juuri Elon syntysijoilla Juuson pelit paranevat.

 

Yksi tähti menee tänään Arto Koivistoiselle, joka vähistä peliminuuteista huolimatta pelaa aina täysillä ne minuutit, jotka hänelle annetaan. Arto panos on paljon muutakin kuin pelillinen. Nettisivujen ylläpito ja huoltajan tehtävät, tekevät Artosta korvaamattoman Elon joukkueelle.

 

Read 16648 times Last modified on Monday, 09 September 2013 15:14