NEW
Monday, 02 September 2013 03:00

1.9.2013 ToU2 - Elo 1-4

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 

Otteluraportin Toivalan pelistä kirjoittanut Petteri Hämäläisen maalintekokengät, avustajana Petteri Hämäläinen.

 

Elon jatkosarja alkoi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokoonpanossa oli mukavasti porukkaa ja hyvällä mielellä
lähdettiin pelaamaan pisteistä.
 
Pelin alku oli kuitenkin hankala. Pallo poltti jaloissa, eikä omaa peliä saatu oikein pyörimään. Ja sitten kun Elo sai hieman otetta pelistä, iski Toivalan urheilijoiden nuori kakkosjoukkue. Unelmavedolla yläkulmaan ja peli oli 1-0.

 

Tästä ei Elo kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi yrittämistä. Tasoitus tulikin kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Toni Pasasen antaman kulman jälkeen Santtu Alastalo nosti pallon takakulmaan. 1-1
 
Ensimmäinen puoliaika oli aika tavalla tasaista ja ajoittain Elon peli oli hukassa.
 
Basso piti kapteenin ominaisuudessa puoliajalla puhuttelun mm. laitapelaamisesta ja lieneekö tuo tuottanut tulosta, kun toisella puoliajalla Elo pelasi kuin uusi joukkue.

 

Elo siirtyi 1-2 johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta. Roope Rytsy nosti keskialueen vaparin toppari Anton Mustoselle, joka pelasi keskelle vapaana seisoneen Pekka Pentikäisen päähän ja Elo siirtyi johtoon.
 
Tämän jälkeen vastustaja alkoi keskittyä suunsoittoon ja kovaa pelaamiseen ja ottelu alkoi kääntyä Elolle. Lieneekö kapteenin puhuttelu puoliajalla iskostunut laitalinkkinä pelanneen pelaaja-manageri Petteri Hämäläisen mieleen, kun seuraavat kaksi maalia iskikin
allekirjoittanut.

 

1-3 maali syntyi puoliajalla sovitun keskustelun perusteella, kun Anton Mustonen antoi puolikentästä täydellisen keskityksen juuri siihen mihin puoliajalla oli kertonut laittavansa pallon.
 
Petteri osasi odottaa palloa 16-alueen tuntumassa. Vastustajan maalivahti lähti palloa vastaan ja jätti maalin tyhjäksi. Helppo työ siirtää Elo ratkaisevan tuntuiseen johtoon.
 
Toivalan pojat nostivat entisestään hyökkäystään ja Elo vyörytti vastahyökkäyksiä. Loppulukemat 1-4 syntyi noin
25 metristä tarkalla laukauksella alakulmaan.

 

Elo oli nuorta vastustajaansa vastaan parempi mm. pääpalloissa ja tunteet pysyivät hyvin kurissa.
 
Tästä on todella hyvä jatkaa!

 

Ottelun tähdistö:

 

*** ottelusta tulee kaksi syöttöpistettä keränneelle Anton Mustoselle, joka pelasi upean pelin myös alakerrassa.
 
** tulee Petteri Hämäläiselle.
 
* voisi antaa todella monelle pelaajalle, mutta haluan nostaa nöyrän taistelijan Ville Hiltusen esiin, jonka virheetön peli tuottaa yhden
tähden.

 

Read 16554 times Last modified on Monday, 02 September 2013 05:48