NEW
Wednesday, 10 May 2017 18:34

ToU - Elo 4-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Pitkä odotus päättyi eilen, kun kausi saatiin käyntiin. Aurinkoinen kevätsää oli houkutellut mukavasti ihmisiä seuraamaan perjantai-illan trilleriä. Lähtökohdat peliin olivat hyvin tasaiset. Molemmilta joukkueilta puuttui kokoonpanostaan hyviä pelimiehiä, mutta laajojen pelaajarinkiensä ansiosta molemmat joukkueet olivat saaneet paikalle iskukykyisen porukan.


Varsinkin Elon leirissä poissaolot meinasivat tuottaa hieman harmaita hiuksia Tero Taipaleelle ja kokoonpano vaati muutoksia. Apuun kutsuttiin reservijoukkueesta hyviä treenipelejä pelanneet Eetu Marttila ja Joni Venäläinen.

Pelaajia tiputeltiin pelipaikoiltaan hieman normaalia alemmille paikoille ja tämä tiesi esimerkiksi sitä, että Noel Berg pääsi esittelemään yleisölle topparin taitojaan. Myös maalivahdin saamisessa oli omat haasteensa ja vasta viime hetkillä Elo sai raavittua flunssan kourista Olli Närhen Elon maalille. Siitä huolimatta Närhi esitti ottelun aikana muutaman paraatipelastuksen.


Ottelu lähti käyntiin ryminällä. Toivala karvasi hanakasti palloa ja onnistuikin paikoitellen aiheuttamaan ongelmatilanteita Elon puolustukselle. Ottelun alku oli Elolta hieman väsynyttä ja hermostunutta. Pallo pomppi jalassa ja Toivala käyttikin hyödykseen Elon virheet ja onnistui viimeistelemään ensimmäisen vartin aikana kaksi nopeaa osumaa.

Pelin edetessä Elon peli parani kokoajan, mutta silti maalintekopaikat jäivät hyvin minimiin. Elon ensimmäisen puoliskon vaarallisimman tilanteen esitteli Roni Vuori, jonka kova laukaus tuotti ongelmia Toivalan maalivahdille.


Toiselle puoliskolle Taipale teki pieniä muutoksia peliryhmitykseen ja lähti kääntämään peliä Elon eduksi. Elon peli alkoikin kulkemaa paremmin ja peli pysyi Elon hallussa, mutta Toivala pääsi jälleen rankaisemaan kahdesti Elon pelaajien henkilökohtaisista virheistä. Elo ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan jatkoi omaa peliänsä ja haki vimmatusti kavennusta.


Ottelun loppua kohden Elo yritti viritellä hyvää kirivaihdetta ja vaihtoi tuoreita nuoria jalkoja kentälle. Teemu "Niiralan Tsaari" Soini aiheutti hämmennystä Toivalan alakerralle ja lopulta kauan odotettu kavennusmaali näki päivänvalonsa. Anssi Jokelan lähettämä kierteinen kulmapotku löysi tiensä Tomi Räsäsen takaraivoon ja näin syntyi Elon tämän kauden ensimmäinen maali.


Joukkue sai uutta puhtia kavennuksesta ja pari minuuttia edellisestä verkko heilui jälleen. Tomi Rönkkö lähetti hyvän ristipallon Toivalan linjan taakse ja Räsänen pääsi vapaasti nostamaan pallon hölmistyneen Toivalan maalivahdin ylitse.


Hyvä kirivaihde ei valitettavasti tuottanut enempää osumia. Pelin lopussa Räsäsellä olisi ollut vielä mahdollisuus kolmanteenkin osumaan, mutta eväät loppuivat kesken ja Toivalan puolustus korjasi pallon viitosen rajalta. Aika loppui Elon kannalta hieman kesken ja pisteet jäivät lopulta Toivalaan.


Kausi on nyt saatu käyntiin ja tästä lähdetään parantamaan seuraaviin koitoksiin. Seuraavaksi Elo saa vastaansa uuden tuttavuuden, kun vastaan asettuu JIPPO/2. Ottelu pelataan lauantaina 13.5. klo 17.00 Litmasen tekonurmella


Tähtiä
3 tähteä Anssi Jokela
2 tähteä Tomi Räsänen
1 tähti Toni Vainikainen

Read 19294 times Last modified on Wednesday, 10 May 2017 18:42