NEW
Sunday, 16 October 2016 19:56

Juniorijoukkue

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Elon 09-syntyneet juniorit ovat aloittaneet harjoittelun!

junnut2

 

Keväällä 2016 Elon edustusjoukkueen lisäksi saatiin Kuopion vanhimmalle jalkapalloseuralle myös juniorijoukkue. Juniorit ovat 6-7 vuotiaita ja harjoittelevat kerran viikossa. Pelaajia joukkueessamme on tällä hetkellä 15 pelaajaa, mikä on erittäin hyvä määrä.


Joukkue harjoittelee Saaristokaupungissa, koska suurin osa pelaajista asuu siellä. Myös valmennus ja joukkueenjohto asuvat siellä. Joukkueen valmentajana toimii Jani Mikkonen ja hänellä on apunaan Mikko Viinikainen, Pekka Lång ja Hannu Haaranen. Joukkueenjohtajana toimii Petteri Hämäläinen, joka on myös Elon edustusjoukkueen vetäjä ja johtokunnan jäsen.


Poikien harjoituksissa on ollut alusta saakka mukava meininki. Ensimmäinen kesä lähinnä harjoitellaan, mutta muutama harjoituspeli pelataan. Ensimmäiset pelit pelattiin 21.8 Kurkimäen kentällä, jossa pelattiin turnaus.


Tavoitteemme on tehdä matalankynnyksen urheilutoimintaa. Kustannukset pyritään pitämään alhaisina ja meillä on käytössä Kaikki Pelaa -ajatus.


Syksyllä jatkamme sitten pelailua salivuoroilla. Pelaamme sählyä ja futsalia. Pojat harjoittelevat talvella kaksi kertaa viikossa. Harjoituspaikkoina toimivat Jynkänlahden koulu ja Kallaveden kirkko.

 

junnut

Elon junioritoiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Janiin ja Petteriin.

Jani Mikkonen: Jani.Mikkonen (at) posti.com
Petteri Hämäläinen: petteri.hamalainen (at) evl.fi

Read 4562 times Last modified on Thursday, 12 January 2017 20:12
More in this category: « Joukkue 2016