NEW
Monday, 28 August 2017 11:24

Kings SC - Elo 2-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Eilen sarjan kakkonen ja kolmonen ottivat mittaa toisistaan. Ottelu oli tasaista vääntöä ja joukkueiden väliset erot olivat pienet. Kings hallitsi ensimmäistä puoliskoa, Elo puolestaan otti ohjat käsiinsä toisella puoliskolla. Ottelu olisi voinut päättyä kumman tahansa joukkueen hyväksi, mutta Kings hyödynsi maalipaikkansa tehokkaammin kuin Elo ja poistui Itkonniemeltä kolmen pisteen kanssa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Alun innostuksen jälkeen Kings otti pallonhallinnan ja vyörytti hyökkäyksiä kohti Elon päätyä, mutta Elon puolustus hoiti Kingsin pelaajien lähentelyt eikä Kings päässyt maalintekotonteille.

Kings piti palloa, mutta Elo aloitti maalinteon. Peliä oli keretty pelata noin 20 minuuttia kun Elo sai ottelun ensimmäisen laukauksensa. Noel Berg pääsi tykittämään kulman jälkitilanteesta silmiä hivelevän volleypommin 30 metristä Kingsin maalivahdin yli verkon perukoihin.

Peli jatkui samoissa merkeissä eikä Kings meinanut päästä millään maalintekopaikoille. Lopulta ensimmäisen puoliskon lopussa Kings sai rikottua kuparisen. Pallo jäi pomppimaan Elon puolustusalueelle Kingsin hyökkäyksen jälkeen. Kingsin pelaaja poimi pallon ja pommitti pallon 20 metristä Elon maalilla pelanneet Olli Närhen selän taakse. Enempää vaarallisia tilanteita eikä maaleja ei ensimmäisellä puoliskolla nähty ja näin tauolle marssittiin 1-1 tasatilanteessa.

Toinen puolisko lähti käyntiin Elon hallinnalla ja Elo sai luotua muutaman maalintekopaikan, mutta palloa ei saatu millään maaliin asti. Ensiksi Kingsin topparin ja maalivahdin yhteentörmäyksen seurauksena Roni Vuori sai puolittaisen tyhjän maalin, mutta kääntölaukaus epäonnistui. Hetki tämän jälkeen Kingsin maalivahti epäonnistui keskityspallon nyrkkeilyssä antaen Joni Venäläiselle vapaan tontin puskea pallon tyhjään maaliin, mutta Elon harmiksi pallo pomppi maalin yli.

Toisen puoliskon noin puolenvälin tietämillä nähtiin ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma. Kingsin keskityspallo jäi pomppimaan Elon boksin sisälle eivätkä punapaidat onnistuneet purkamaan palloa väljemmille vesille. Kingsin pelaaja sai pallon jalkaansa ja pääsi tykittämään pallon lähietäisyydeltä maaliin. Kings rokotti surutta Elon virheestä ja siirtyi ottelussa 2-1 johtoon.

Maalin jälkeen Elo haki vimmatusti tasoitusta, mutta Elo ei saanut palloa millään maaliin asti. Pelin loppuhetkillä Elo sai vielä pari paikan tynkää. Elo nosti kulmapotkuunsa myös Elon maalilla torjuneen Olli Närhen, joka pääsi vapaasti puskemaan Kingsin boksin sisällä, mutta pallo leijaili harmittavasti maalin yli. Aivan pelin lopussa ratkaisijan viittaa tarjottiin vielä myös Tero Taipaleelle. Mainio keskityspallo napsahti viitosen rajalla seisovan Taipaleen jalkaan, mutta pallo pomppi ja tilanne kuivui kasaan.

Elon kolmen pelin viikko alkoi 2-1 tappiolla Kingsiä vastaan. Seuraavaksi Elo mittelee pisteistä torstaina klo 19:45 Itkonniemellä Iisalmen PAVEa vastaan ja peliviikon päättää sunnuntaille siirretty harjoitusottelu Zenitin U21-joukkuetta vastaan.

Tähtiä
3 tähteä Noel Berg
2 tähteä Tomi Rönkkö
1 tähti Eemeli Vähäsöyrinki

Read 14897 times