NEW
Monday, 28 August 2017 11:32

LehPa - Elo 2-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Elo pelasi eilisen ottelun surunauhoissa ja ottelun alussa vietettiin hiljainen hetki Pertti Alajan muistolle. Itse ottelu oli Elon yksi tämän kauden vaikeimmista. Vahva toinen puolisko kuitenkin käänsi ottelun Elon hyväksi ja kolme pistettä lähti Elon matkaan.

Ensimmäinen puolisko ei suurempia tarjonnut. Elo pyöritteli palloa ja LehPa valui suosiolla puolustamaan omaa kenttäpuoliskoansa. Elo haki turhan hanakasti ratkaisevia läpisyöttöjä, eikä ensimmäisellä puoliskolla siunaantunut mitään suurempia maalintekopaikkoja.

Elon yksi parhaimmista paikoista syntyi kulmapotkusta, mutta LehPa käänsin tilanteen nopeaksi vastahyökkäykseksi ja aluksi hyvältä näyttänyt tilanne päätyikin lopulta Elon maaliin.

Vasta toisella puoliskolla alkoi tapahtumaan. Peli jatkui tauon jälkeen vauhdikkaasti eikä peliä keretty palloilemaan kovinkaan montaa minuuttia, kun Elo sai survottua sisään tasoitusmaalin. Elo voitti kulmapotkun jälkeen kakkospallon, jonka jälkeen Tero Taipale lähetti kierteisen keskityspallon takaisin LehPan takatolpalle. Anton Mustonen kerkesi palloon ensimmäisenä, joka käänsi pallon päällään takaviistoon, josta Tomi Räsänen venytti pitkillä koivillaan pallon maaliin. Ottelun jälkeen Räsäsen maali äänestettiin ottelun rumimmaksi maaliksi ja palkinnoksi napsahti Elon pelipaitojen pyykkivuoro.

Maalin jälkeen peli hieman rauhoittui. Elo jatkoi pelinrakenteluaan maltilla ja vain vajaa kymmenen minuuttia edellisestä, niin Joni Venäläinen pääsi pommittamaan viiden metrin viivalta sydämensä kyllyydestä pallon maalivahdin jalkojen välistä verkon perukoille. Eemeli Vähäsöyringin mainio keskityspallo maalille, Venäläiseltä pallo hallitusti rinnalla haltuun ja kova pommi maalivahdin ohi.

Vähäsöyrinki oli eilen taas hyvällä pelipäällä ja kävi pariin otteeseen myös itse lähellä maalia. Ensiksi kierteinen keskityspallo meinasi painua suoraan maalivahdin selän taakse, mutta LehPan maalivahti venyi parhaimpaansa ja maali jäi näkemättä. Hieman tämän jälkeen vahva nousu laidalta ja hyvän haaston päätteeksi laukaisujalka vapaaksi, mutta kierteinen laukaus painui hieman takakulman ohi.

Toisen puoliskon noin puolen välin tietämillä Teemu "Niiralan Tsaari" Soini kaadettiin hyvän läpiajonsa jälkeen aivan kuudentoista-alueen rajalla. Kokenut Tero Taipale asettui ampumaan vapaapotkua, mutta tällä kertaa kova pommi jäi muuriin. Joni Kröger pääsi vielä yrittämään riparista, mutta lihamuuri oli liian suuri eikä palloa saatu maaliin asti.

Elo yritti hakea loppuun vielä helpottavaa kolmatta maalia. Tilanteita vyöryikin tasaiseen tahtiin LehPan maalia kohden, mutta viimeinen silaus uupui maalinteosta.

Yksi oiva maalintekopaikka avautui Anssi Jokelalle hyvän laitanousunsa päätteeksi, mutta laukaisukulma meni hieman liian pieneksi. Pieni hetki tämän jälkeen oli Joni Parkkilan vuoro nousta toisesta laidasta. Loistavan nousun päätteeksi kova matala keskityspallo maalille. Teemu Soini ja Joni Kröger veivät taktisesti LehPan puolustajat mukanaan etutolppaa kohden ja antoivat pallon mennä heidän ohitseen yksin takatolpalle unohtuneelle Anssi Jokelalle, joka pommitti ottelulle viimeisen niitin.

LehPa yritti viritellä pelin loppuun vielä ankaraa loppukiriä ja onnistui myös tehtailemaan pelin loppuhetkillä vielä yhden kavennusmaalin, mutta aika loppui kesken ja kolme pistettä lähti Elon matkaan. LehPa tarjosi Elolle tosi kovan vastuksen ja se näkyy myös tulostaululla. Elo laittoi kroppaa likoon ja koviltakaan kolhuilta ei vältytty. Ottelu oli yksi tämän kauden vaikeimmista.

Tähtiä
3 tähteä Joni Kröger
2 tähteä Joni Venäläinen
1 tähti Anssi Jokela

Read 15519 times